Som tidigare meddelats är årsmötet på Clarion Malmö Live inställt till följd av Coronaepidemin. Istället planerar vi att genomföra mötet enligt följande:

Mötesform: Digitalt möte via Microsoft Teams  OBS! att använda Teams är kostnadsfritt men förbered er i god tid innan mötet så att ni har rätt programvara/stöd för att kunna koppla upp er.

Datum: torsdag 2 april

Tid : Mötet startar klockan 13.00

Hur: En mötesinbjudan kommer att mailas ut till en kontaktperson per medlemsföretag inom kort. Inbjudan kommer från adress: roger@rogersthlm.onmicrosoft.com.

I inbjudan finns en länk som ni använder er av för att koppla in er i mötet. Var ut i god tid så att ni klarar av alla ev. tekniska moment ni behöver fixa för att komma igång. Är ni helt obekanta med Teams så finns det mycket information på nätet. Vi har testat med nya/ovana användare och det har fungerat bra. Vi håller helt enkelt tummarna för att det ska fungera och att vi kan stå ut med det krångel vi nu har på grund av det allmänna läget.

Handlingar: Publiceras här på hemsidan, men kräver att ni loggar in som medlemmar för att ni ska komma åt dem. Vi kommer även skicka dem i mail via vår sändlistan. Hör av er till kansliet om ni inte fått dem eller saknar inloggning till hemsidan.

Genomförande av mötet: Det kräver att vi kan följa vissa regler. T ex är det bra om alla kan ställa sina mikrofoner i tyst läge (mute) när vi föredrar ärendepunkterna. Vid frågor får vi försöka hålla oss en och en så att vi inte pratar i mun på varandra.

Sedan hoppas vi på att vi till sommaren kan komma in i mer normalt läge och att vi kan träffas igen fysiskt när det är dags för vårt höstmöte i början av september. På grund av de avbokningsregler som gäller för grupp- och konferensbokningar är vi fullt betalningsansvariga för bokningen på Clarion Malmö Live. Men efter förhandling har vi nu lyckats flytta vår bokning utan extra kostnader så att vi istället kan ha vårt höstmöte där. Dock var vi tvungna att flytta mötet till den 2-3/9. Dvs onsdag-torsdag, lunch till lunch. Skriv in det i era kalendrar så att vi kan träffas, ha ett bra höstmöte tillsammans och ladda inför hösten.

Den obligatoriska utbildningen: Som ni förstår blir det ingen nu utan vi skjuter den till höstmötet.

Vi hörs och ses på nätet nästa vecka!

Mvh

Styrelsen och kansliet