Årsmötet 2019 hålls i Stockholm den 9-10 maj.

Vi håller till på The Winery Hotel som ligger vid Järva Krog i Solna. Strax intill ligger flera fina naturområden i form av Ulriksdal (slottspark), Hagaparken och Brunnsviken. Som vanligt börjar vi mötet med lunch klockan 12.00 torsdag 9 maj och avslutar till lunch fredag 10 maj.

Program kommer att anslås senare, men räkna med att vi kommer att ha en hel del om regelverk, kontrollprogram och byggbranschens utveckling. Likaså ska vi självklart få tid att umgås, prata och ha trevligt tillsammans.

Handlingar till årsmötet i form av årsredovisning, verksamhetsberättelse liksom budget och verksamhetsplan för nästa år kommer att läggas upp på hemsidan framöver.

Eftersom vi inte kunde genomföra en gemensam resa för att fira föreningens 30-årsjubileum nu kommer föreningen stå för middag och gemensamma aktiviteter. Boende- och resekostnader bekostas däremot av var och en som deltar på årsmötet.

Våra rumspriser är enligt nedan:

Enkelrum superior: 1 696 kr/natt inklusive frukost samt tillgång till gym och utomhuspool.

The Winery Hotel är som namnet antyder specialiserat på vinarrangemang. Bland annat har hotellet ett eget vineri.

Mer om hotellet finns att läsa här: The Winery Hotel

För er som reser med flyg till Arlanda är det bra att veta att flygbussarna stannar invid hotellet på ett par minuters promenadavstånd.