Höstmötet i branschföreningen Lösullsisolerarna hålls i den kulturhistoriskt spännande Hansestaden Visby. Många av oss har förmodligen varit i Visby tidigare och vet att det alltid finns nya saker att upptäcka. Även om vi har två dagar fyllda med nätverkande, utbildning, lösullsfrågor, byggteknik och inspirerande idéutbyte kommer det att finnas tid över för både egna upptäcktsfärder och gemensam aktivitet.

Glöm inte bort att dra nytta av din förmån som medlem under jubileumsåret 2019. Föreningen står för boende och måltider för en deltagare/företag.

Vi börjar och avslutar höstmötet med gemensam lunch på Strand Hotel där vi kommer att hålla till. Start torsdagen den 5 september och avslutning fredagen den 6 september. Lunch är klockan 12.00 båda dagarna. På kvällen den 5:e blir det gemensam aktivitet och föreningsmiddag.

För er som vill kan de vara ett bra tillfälle att förlänga vistelsen över helgen och se ännu mer av Visby och Gotland. Detta sker i så fall till egen bekostnad.

Programmet kommer att anslås längre fram men redan nu är det läge att anmäla er. Detta görs via formuläret nedan:

Ev. frågor om resa till Visby (finns flera alternativ att välja mellan) kan ni antingen meddela i anmälan nedan eller kontakta vår resekontakt Lottie Asplund på Blomgren Travel. Lottie nås på telefon 08-509 350 11 eller via e-post: lottie@blomgrentravel.se

Mer om hotellet finns att läsa här: Strand Hotel

Anmälan till höstmötet 2019, Visby

Vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar. Anmälan är nu stängd.