Studie- och jubileumsresa 9-12 maj

Vi åker till den till kulturhistoriskt spännande staden Granada i Spanien

Granada, Spanien

2019.05.09

Vår förening fyller 30 år. Det vill vi uppmärksamma genom en gemensam studie- och jubileumsresa. Resan sker på egen bekostnad. Information om priser, tider och innehåll finns i PDF-dokumentet här: Granada 2019

Om Granada
12 mil nordost om Malaga ligger Granada, det moriska kungaväldets sista utpost. En stad som sedan urminnes tider varit en naturlig knutpunkt mellan öst och väst. I Granada förenas magi och legend. Pittoreska små vrår och monument, sprängfyllda av historia, vittnar om ett rikt förflutet märkt av åtta århundraden av islamsk närvaro. Minnen ger sig till känna i de månghundraåriga stadsmurarna, de vindlande gatorna i stadsdelen Albayzín och genom Alhambra, de moriska kungarnas stolthet.
Få platser i världen har så ultimata förutsättningar som Granada med sina fyra årstider. Det som du hittar på en hel kontinent, upplever du i Granadaprovinsen. Från ett ojämförbart historiskt och kulturellt arv i Granada stad, når man skidåkning i Sierra Nevada, sol och bad på Costa Tropical, ökenturer i Guadix samt berg och grönlummiga dalar i Alpujarra.
I Granada har man naturen precis utanför dörren. Man kan göra otroligt vackra vandringsoch cykelturer med början inne i centrum och efter endast några minuters färd är man i Sierra Nevada Naturpark. Detta är något helt unikt!

Det finns med andra ord en hel del spännande att ta del av på den här resan. Och givetvis ingår att träffas och umgås med kollegorna i branschen under trevliga former.

OBS! Anmälan görs nedan och senast 22 mars!

Ange i meddelanderutan ev. extra personer och om det finns särskilda önskemål rörande boende (exv enkelrum/dubbelrum) mm.

Anmälan till jubileumsresa 2019 - Granada

Anmälan jubileumsresa 2019

Anmälningsformulär till resor och möten