Inbjudan / kallelse till Årsmötet 2020

I samband med vårens medlemsmöte den 2-3 april i Malmö

Clarion Hotel Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2

2020.04.02

Välkomna till årsmöte 2020 som denna gång hålls i Malmö i samband med föreningens vårmöte. Vi håller till på Malmös stora och centralt belägna konferenscenter Clarion HotelMalmö Live.

Endast ett stenkast (bokstavligen) från Malmö centralstation är tåget ett bra alternativ att resa hit. Om flyget ändå är enklast kan det vara en idé att flyga till Kastrup och sedan ta tåget över till Malmö. Malmö Live består av en stor konferens/kongressdel, hotell, barer, restauranger och även Malmös nya konserthus. Det är även nära till Malmös centrala shoppingstråk.

Förutom årsmöte kommer de här två dagarna innehålla en utbildning för företagsledning. Utbildningen är obligatorisk för alla entreprenörsmedlemmar och ett villkor för Behörig Lösull. Detta efter beslut på höstmötet i Visby.

Er anmälan vill vi ha senast fredag 17/1

Dagordning, årsmöteshandlingar och ytterligare information om vårens medlemsmöte kommer längre fram. Vi startar med gemensam lunch torsdagen den 2 april klockan 12.00 och håller sedan på sedan fram till cirka 17.00. Vi kommer att ha en gemensam kvällsaktivitet och middag. Fredag den 3 april återupptar vi mötet prel. kl 8.00 och håller på fram till prel. 14.00 inklusive gemensam lunch.

För er som vill stanna kvar i Malmö över helgen finns det säkert goda möjligheter. Tala i så fall direkt med hotellet. Föreningen håller i bokningarna som gäller boende den 2 april.

Mer information om hotellet och vägbeskrivning hittar du här: Clarion Hotel Malmö Live

OBS! Vi behöver få in anmälan snarast, dock senast fredag den 17 januari. Anmäl er via formuläret nedan:

Anmälan till årsmötet 2020

Anmälningsformulär till resor och möten
  • Här kan du notera ev. önskemål utöver de val du kan göra i kryssrutorna ovan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.